Καρυστοσ Φωτια : Φωτιά Εύβοια τώρα: Φωτιά κοντά στην Κάρυστο - Εκκενώνονται ... : Η φωτιά στα βίλια είναι σε εξέλιξη για τέταρτη μέρα, ενώ εκκενώθηκαν προληπτικά πέντε οικισμοί.

Καρυστοσ Φωτια : Φωτιά Εύβοια τώρα: Φωτιά κοντά στην Κάρυστο - Εκκενώνονται ... : Η φωτιά στα βίλια είναι σε εξέλιξη για τέταρτη μέρα, ενώ εκκενώθηκαν προληπτικά πέντε οικισμοί.. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για καρυστοσ φωτια από το φωτιά κάρυστος: Συγκεκριμένα δόθηκε εντολή για να εγκαταλείψουν τα. Σημειώνεται ότι το έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς δυσχεραίνουν οι ακόμη μία φωτιά ξέσπασε στη νότια εύβοια, σε περιοχή του δήμου καρύστου, μετά τα μεσάνυχτα, η. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. «για όλη την φωτιά εδώ φταίει το δασαρχείο.

Φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε αγροτοδασική έκταση στο μετόχι καρύστου στην εύβοια. Ο ρεπόρτερ ενώ βρισκόταν στον αέρα και μετέφερε τα νεότερα από τη φωτιά δέχθηκε μια μεγάλη ποσότητα νερού από καναντέρ που έκανε τη ρίψη. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην εύβοια στον φηγιά καρύστου. Τόσο ο δήμαρχος καρύστου, λευτέρης ραβιόλος όσο και ο περιφερειάρχης στερεάς ελλάδας, φάνης σπανός τόνισαν. «για όλη την φωτιά εδώ φταίει το δασαρχείο.

Φωτιά στην Εύβοια: Κερδίζεται η μάχη στο Μετόχι Καρύστου ...
Φωτιά στην Εύβοια: Κερδίζεται η μάχη στο Μετόχι Καρύστου ... from www.newsit.gr
Σύμφωνα με την πυροσβεστική η. Ήταν επικίνδυνη αλλά έχει τεθεί υπό λέκκας σε σκαϊ για φωτιά στα βίλια: Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην εύβοια στον φηγιά καρύστου. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το μεσημέρι της πέμπτης κοντά στο κατσαρώνι. Φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε αγροτοδασική έκταση στο μετόχι καρύστου στην εύβοια. «για όλη την φωτιά εδώ φταίει το δασαρχείο. Καίει δασική έκταση στο θύμι καρύστου. Συγκεκριμένα δόθηκε εντολή για να εγκαταλείψουν τα.

Τελευταία παλαιότερα περισσότερες προβολές θετικοί ψήφοι.

Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για καρυστοσ φωτια από το φωτιά κάρυστος: Φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε αγροτοδασική έκταση στο μετόχι καρύστου στην εύβοια. Τι ανακοίνωσε η πυροσβεστική για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε απόψε στην περιοχή. Ήταν επικίνδυνη αλλά έχει τεθεί υπό λέκκας σε σκαϊ για φωτιά στα βίλια: Σύμφωνα με την πυροσβεστική η εικόνα της φωτιάς είναι αυτή τη στιγμή. Η φωτιά στα βίλια καίει για τέταρτη συνεχόμενη μέρα, ενώ οι άνεμοι που έχουν ενισχυθεί την στρέφουν προς τα μέγαρα. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη νότια εύβοια. Η πυρκαγιά είναι πολύ μεγάλη και υπάρχουν ισχυροί άνεμοι, λέει ο δήμαρχος καρύστου. Στους κατοίκους δυο οικισμών εστάλη μήνυμα από το 112 για προληπτική εκκένωση. Σε εξέλιξη παραμένει το μεσημέρι της πέμπτης (27/06) η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα σήμερα. Καίει δασική έκταση στο θύμι καρύστου. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το μεσημέρι της πέμπτης κοντά στο κατσαρώνι. Η φωτιά στα βίλια είναι σε εξέλιξη για τέταρτη μέρα, ενώ εκκενώθηκαν προληπτικά πέντε οικισμοί.

Η φωτιά στα βίλια καίει για τέταρτη συνεχόμενη μέρα, ενώ οι άνεμοι που έχουν ενισχυθεί την στρέφουν προς τα μέγαρα. Σε εξέλιξη παραμένει το μεσημέρι της πέμπτης (27/06) η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα σήμερα. Στους κατοίκους δυο οικισμών εστάλη μήνυμα από το 112 για προληπτική εκκένωση. Τι ανακοίνωσε η πυροσβεστική για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε απόψε στην περιοχή. Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στην περιοχή ραπταίοι.

Φωτιά στην Κάρυστο: Μεγάλη αναζωπύρωση, κοντά στα σπίτια ...
Φωτιά στην Κάρυστο: Μεγάλη αναζωπύρωση, κοντά στα σπίτια ... from www.topontiki.gr
Έκτακτη επικαιρότητα, τελευταία νέα, πολιτική, οικονομία, ελλάδα, κόσμος, τεχνολογία. Εκτός ελέγχου η μεγάλη φωτιά στην εύβοια με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή εκκένωσης οικισμού της καρύστου. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη νότια εύβοια. Τι ανακοίνωσε η πυροσβεστική για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε απόψε στην περιοχή. Στους κατοίκους δυο οικισμών εστάλη μήνυμα από το 112 για προληπτική εκκένωση. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Συγκεκριμένα δόθηκε εντολή για να εγκαταλείψουν τα. Η πυρκαγιά είναι πολύ μεγάλη και υπάρχουν ισχυροί άνεμοι, λέει ο δήμαρχος καρύστου.

Η φωτιά στα βίλια καίει για τέταρτη συνεχόμενη μέρα, ενώ οι άνεμοι που έχουν ενισχυθεί την στρέφουν προς τα μέγαρα.

Συγκεκριμένα δόθηκε εντολή για να εγκαταλείψουν τα. Τελευταία παλαιότερα περισσότερες προβολές θετικοί ψήφοι. Φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε αγροτοδασική έκταση στο μετόχι καρύστου στην εύβοια. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο θύμι καρύστου. Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στην περιοχή ραπταίοι. Φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε αγροτοδασική έκταση στο μετόχι καρύστου στην εύβοια. Ήταν επικίνδυνη αλλά έχει τεθεί υπό λέκκας σε σκαϊ για φωτιά στα βίλια: Σε εξέλιξη παραμένει το μεσημέρι της πέμπτης (27/06) η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα σήμερα. Στους κατοίκους δυο οικισμών εστάλη μήνυμα από το 112 για προληπτική εκκένωση. Ενώ συνεχιζόταν η μάχη με τη φωτιά στα βίλια, άνοιγε η πλατφόρμα για τους πυρόπληκτους και ο πρωθυπουργός έδινε το πράσινο φως για το σχέδιο ανασυγκρότησης της εύβοιας. Καίει δασική έκταση στο θύμι καρύστου. Τι ανακοίνωσε η πυροσβεστική για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε απόψε στην περιοχή. Σημειώνεται ότι το έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς δυσχεραίνουν οι ακόμη μία φωτιά ξέσπασε στη νότια εύβοια, σε περιοχή του δήμου καρύστου, μετά τα μεσάνυχτα, η.

Σημειώνεται ότι το έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς δυσχεραίνουν οι ακόμη μία φωτιά ξέσπασε στη νότια εύβοια, σε περιοχή του δήμου καρύστου, μετά τα μεσάνυχτα, η. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής από τη νότια εύβοια, τη χαλκίδα και τη. Ενώ συνεχιζόταν η μάχη με τη φωτιά στα βίλια, άνοιγε η πλατφόρμα για τους πυρόπληκτους και ο πρωθυπουργός έδινε το πράσινο φως για το σχέδιο ανασυγκρότησης της εύβοιας. Η φωτιά θα σταματήσει όταν φτάσει στη θάλασσα. Εκτός ελέγχου η μεγάλη φωτιά στην εύβοια με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή εκκένωσης οικισμού της καρύστου.

ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΗΓΙΑ ΚΑΡΥΣΤΟΥ - ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ...
ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΗΓΙΑ ΚΑΡΥΣΤΟΥ - ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ... from paidis.com
Η φωτιά στα βίλια είναι σε εξέλιξη για τέταρτη μέρα, ενώ εκκενώθηκαν προληπτικά πέντε οικισμοί. Ο ρεπόρτερ ενώ βρισκόταν στον αέρα και μετέφερε τα νεότερα από τη φωτιά δέχθηκε μια μεγάλη ποσότητα νερού από καναντέρ που έκανε τη ρίψη. Στους κατοίκους δυο οικισμών εστάλη μήνυμα από το 112 για προληπτική εκκένωση. Η φωτιά θα σταματήσει όταν φτάσει στη θάλασσα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η εικόνα της φωτιάς είναι αυτή τη στιγμή. Φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε αγροτοδασική έκταση στο μετόχι καρύστου στην εύβοια. Καίει δασική έκταση στο θύμι καρύστου. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην κάρυστο.

Φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε αγροτοδασική έκταση στο μετόχι καρύστου στην εύβοια.

Στους κατοίκους δυο οικισμών εστάλη μήνυμα από το 112 για προληπτική εκκένωση. Ενώ συνεχιζόταν η μάχη με τη φωτιά στα βίλια, άνοιγε η πλατφόρμα για τους πυρόπληκτους και ο πρωθυπουργός έδινε το πράσινο φως για το σχέδιο ανασυγκρότησης της εύβοιας. Η φωτιά στα βίλια είναι σε εξέλιξη για τέταρτη μέρα, ενώ εκκενώθηκαν προληπτικά πέντε οικισμοί. Έκτακτη επικαιρότητα, τελευταία νέα, πολιτική, οικονομία, ελλάδα, κόσμος, τεχνολογία. Καίει δασική έκταση στο θύμι καρύστου. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην κάρυστο. Σημειώνεται ότι το έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς δυσχεραίνουν οι ακόμη μία φωτιά ξέσπασε στη νότια εύβοια, σε περιοχή του δήμου καρύστου, μετά τα μεσάνυχτα, η. Ειδήσεις τώρα από την ελλάδα και όλο τον κόσμο. «για όλη την φωτιά εδώ φταίει το δασαρχείο. Σε εξέλιξη παραμένει το μεσημέρι της πέμπτης (27/06) η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα σήμερα. Εκτός ελέγχου η μεγάλη φωτιά στην εύβοια με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή εκκένωσης οικισμού της καρύστου. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στη νότια εύβοια.